• Hem
  • Hotel Sven Vintappare

Hotel Sven Vintappare

I helgen lekte jag turist i min egen stad och checkade in på ett gammalt och supercharmigt hotell i Gamla stan. Hotel Sven Vintappare ligger i en byggnad anno 1607 och har all charm från gamla tider, kakelugn, bjälkar i taket och riktigt ordentligt lutande golv (nästan så man kände sig lite småfull och vinglig när man klev in i rummet). Egentligen ville vi knappt lämna vårt mysiga rum men vi var hungriga och strosade iväg för en tidig middag. Valet föll på Burgundy som är en vinbar och restaurang med riktigt god mat och förstås en  fet vinlista. Man borde turista oftare på hemmaplan. Man glömmer liksom bort allt fantastiskt som finns att uppleva nästan runt knuten. Från och med nu ska jag bli bättre på att ta tillvara och uppleva min vackra hemstad Stockholm.

Den här härliga övernattningen var en födelsedagspresent som Urban fick av dottern Vera och hennes John. De anslöt också till vinbaren där det blev lite skumpa innan vi skildes åt, vi gick till hotellet och Vera gick hem för att packa väskan för en Bali-resa. Avis. / Maria <3

 

 

 

 

Taggar: , , , ,


caramias

Allt som kommer i min väg. Älskar att resa och äta god mat.

Kommentarer (43)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se