• Hem
  • Nu lämnar jag min mysiga lägenhet och inreder en ny

Nu lämnar jag min mysiga lägenhet och inreder en ny

Senaste månaden har varit galet fullspäckad. Jag har sålt min lägenhet och köpt en lite större ihop med Urban och vi pratar, planerar och drömmer inredning.

Det har inneburit städning, rensning, turer till tippen, massor med annonser på Blocket, gett bort till kompisar, barn och grannar.. Hur mycket kan man samla på sig egentligen? Mycket av mina möbler har jag valt att sälja faktiskt, för även om jag har gillat dem känns det härligt att bygga upp nytt hem tillsammans. Nu ska vi inreda ett mysigt hem. /Maria <3

 

Mormors gamla bord med fyra stolar åkte ut på Blocket.

 

Likaså mina två underbara järnkaminer.

 

T o m den slitna ”zebra”-mattan blev såld.

 

Balkongmöblerna tar köparen över.

Alla dessa fina gamla grejer är nu ett minne blott. Och ordning och reda och ett hemtrevligt hem är bytt till detta:

Hjälp!!!

Ser inte så mysigt ut än!

Vi har kollat väggfärg, golv och möbler. Det mesta är faktiskt redan bestämt. Är så spänd på att få komma in i nya lyan och börja fixa och piffa den till ett mysigt hem. Har köpt lite lull-lull och fina grejer. Ska bli  kul att skapa en ny inredning. Om en vecka går mitt flyttlass. /Maria

 

Taggar: , ,


caramias

Allt som kommer i min väg. Älskar att resa och äta god mat.

Kommentarer (96)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


LifeStyleWorld.se