• Hem
  • Fokus på inredning och kruka från Ernst

Fokus på inredning och kruka från Ernst

Det är lite besatthets-varning på mig och min inredningsshopping just nu. Kommer  hem med påsar, klickar runt på onlineinredningsbutiker,  eller springer till posten och hämtar ut paket för glatta livet. Men det är ju så kul att planera för inredninge och allt fixet runt omkring i nya lägenheten. Bl a den här fina krukan från Ernst och även rosmarin-trädet (som faktiskt är fejk) packade jag upp efter DHL-leverans idag. Krukan är så fin och kommer även funka som vas för lite jul-arr med t ex hyacinter, tallkvistar m m. /Maria <3

 

Visst ser det verklighetstroget ut, mitt nya rosmarin-träd?

Taggar: , ,


caramias

Allt som kommer i min väg. Älskar att resa och äta god mat.

Kommentarer (10)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LifeStyleWorld.se